Segítség a webáruház használatához: 1.Regisztráció. A "REGISZTRÁCIÓ" ikonra kattintva, néhány másodprec után megjelenik a kezelő felület. Kérjük írja be adatait.Mobilszámát legyen szíves megadni, hogyha kell, tudjunk Önnel egyeztetni a megrendelésével kapcsolatban. 2. Ezután legyen szíves ellenőrizni a megerősítő e-mailt, majd a megadott jelszavával jelentkezzen be. 3. Kattintson a "KEZDŐLAP" ikonra (bal felül), majd a Históriaantik Kiadó logojára (bordó színű), ekkor csak a kiadó kiadvnyai között tud keresni. Webáruházunk kizárólag a Históriaantik Kiadó kiadványait forgalmazza. -folytatás a honlap jobb oldalán
Személyes átvételi pontunk az Elte jegyzetboltban a járvány miatt szünetel.
Telefonon:06309790621
Webáruházunk csak a Históriaantik Kiadó kiadványait forgalmazza. Kereséshez kattintson a kiadó ikonjára. -középen alul, bordó színben- Azokat a köteteteket, amelyeknél a "Csak megrendelésre" jelzo" szerepel, nem tudjuk szállítani.
Ajánló: Czifray István' szakács mester' magyar nemzeti szakácskönyve, magyar gazda aszszonyok szükségeihez alkalmaztatva
Szerzo": Czifray István
Korunk egyik gasztrotörténeti szenzációja volt, hogy elo"került Czifray István szakácsmester kéziratos szakácskönyve.O" volt az ország nádorának, József Antal János (1776-1847)hercegnek a fo"szakácsa akinek saját nevén jelent meg magyar nyelvu" szakácskönyve.(1816)
1928. Magán Kiadás -Hasonmás Kiadás. Igazi ritkaság. Írta Podruzsik Béla a Hungária Nagyszálloda konyhafőnöke. Jelen könyvemnek a megirásánál tőlem telhetőleg igyekeztem lehetőleg mindenre kiterjeszteni a figyelmemet. A szakácsművészet azonban olyan méretü anyagot ölel fel, hogy azzal kétszer ilyen terjedelmü könyvet is könnyüszerrel meg lehetne tölteni. Azon tisztelt olvasók, akik magok is elég otthonosak a szakácsművészetben, kissé különösnek fogják találni, hogy némely legegyszerübb ételnek az elkészitését is leirtam és hogy egyik-másik receptnek a közlésénél tulzott alapossággal jártam el. Számolnom kellett azonban azzal, hogy a könyvemet nagyrészt azok is meg fogják szerezni, kiknek semmiféle ismeretük és gyakorlatuk nincsen a főzés terén, ennélfogva egy alapos utmutatóra van szükségük. A recepteknek a könnyebb megérthetése végett kénytelen voltam sok esetben a stilus ellen véteni, szakácskönyvről lévén azonban szó, ezt meg fogják nekem bocsájtani. Ezeknek vázolása után azon reményben bocsájtom a nagy nyilvánosság elé ezen első könyvemet, hogy az a háztartásokban a leghivebben fogja betölteni a tanácsadó és segitőtárs szerepét.
Segítség a webáruház használatához. 4. A könyv kiválasztása után kattintson a "KOSÁR" ikonra. Ha több könyvet szeretne vásárolni, lépjen vissza, a webáruházban folytathatja a válogatást. 5. A vásárlás befejezésekor kattintson a "KASSZA" ikonra. 5.1. Jelölje be az átvétel módját (személyes vagy futár) 5.2. Ha számlát szeretne a megjegyzés rovatba írja be az adatokat.(cégnév,cím,adószám). 5.3. Kattintson a "RENDELÉSEK ELKÜLDÉSE" ikonra. 6. Megrendeléséről e-mailben visszaigazolást kap. Rendelése feldolgozását megkezdjük, e-mailben kap értesítést rendelése állapotáról. Vásárlását köszönjük.